Посета на првороденото бебе во 2022 година

На денот Рождение Христово, водејќи се од поривот да подаруваме и да живееме со понизност и чесност, ги посетив бебето Јована и мајката Марија, на кои им беше скратена можноста да го добијат тоа што го заслужуваат. Првото родено бебе во 2022 година, токму на Божиќ ги доби своите подароци од Општина Штип и тоа…