Посета на општински институции и делење на пакетчиња

Денес градоначалникот Иван Јорданов заедно со Н.Е. Амбасадорот на Република Бугарија во Македонија и со претставник на здружението Адра, во неколку општински институции во Штип, поделија пакетчиња за најмалите и најмилите. Со ова темпо локалната самоуправа ќе продолжи и во наредните денови, ќе вдахнеме од новогодишната магија и кај социјално ранливите категории и ќе придонесеме…