Нов и чесен пристап во извршување на проектите

Денес Градоначалникот на Општина Штип – Иван Јорданов заедно со надзорот извршија увид на улиците од каде што имаше негативни реакции од стана на граѓаните. Економскиот оператор ќе ги отклони недостатоците, а граѓаните на Општина Штип  ќе добијат квалитетно испорачана услуга и домаќинско трошење на народните пари.