Викенд акција за чисти, асфалтирани и хортикултурно уредени населби

Како и претходните така и овој викенд, Градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов, заедно со претставници од ЈП Исар, во населба Балканска го отстранија целиот шут и смет кој ја загадуваше населбата. Се исчистија дивите депонии и се правеше подготовка за асфалтирање на улица. Како и другите населби така и оваа ќе биде чиста и…