Асфалтирање на дел од локалниот пат с. Кошево – с. Почивало

Започна изградбата на дел од локалниот пат с.Кошево – с. Почивало. Денеска се асфалтирани 500 метри, а работите за целосна изградба продолжуваат. Оваа инвестиција во вредност од 2,6 милиони денари е заедничка на Агенцијата за финансиска подршка за земјоделство и рурален развој и општина Штип. Продолжуваме понатаму со капитални инвестиции и вложувања во инфраструктурата кои…