Добитници на награди во избор на спортист за 2020 година

Вчера  во Општина Штип  се одржа традиционалната манифестација ” Избор на најдобар спортист за 2020″. Награди за категорија пионери добија: Андреј Трајчов – Борење Јован Атанасов – Борење Јована Панева – Карате Ива Колева – Кошарка Клаудио Јанковски – Карате Џем Пашов – Карате Вероника Зашева – Пливање Јован Данилов – Кик бокс Стефан Антониев – Фудбал…