Денес Општина Штип додели 95 таблети во ООУ „Гоце Делчев“

Денес Општина Штип додели 95 таблети на ООУ “Гоце Делчев” кои ќе бидат распределени на ученици чии семејства спаѓаат во социјално ранливите категории, со цел да се обезбеди непречено следење на наставата. Огромна благодарност за АД “Макпетрол” за донацијата во вредност од 600.000,00 денари кои во овие тешки моменти покажаа огромна општествена одговорност. Досега во…