Средба со бизнис сектор

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Д-р Сашко Николов ги започна и интензивира разговорите со советодавното тело за економски и бизнис прашања, за работи на Градоначалникот. Ова тело е сочинето од претставници на бизнис сектор и ваквите средби се од особено значење, битејќи е неопходна размена на идеи со цел унапредување на градот. Идејата и главната…