Донација на вода и свежо овошје

Градоначалникот на Општина Штип, Д-р Сашко Николов, со донација на вода и свежо овошје се вклучи во одбележувањето на Божикните празници во организација на ,,Бадникови поворки”. За таа цел, денес заедно со претставници од ,,Бадникови поворки”, градоначалникот со хуманиот гест уште еднаш ја искажа личната поддршка кон своите колеги – медицинскиот персонал од Инфективното одделение…