Посета на касарна заедно со министерката за одбрана, Радмила Шекеринска

Градоначалникот на Општина Штип, Д-р Сашко Николов заедно со министерката за одбрана, Радмила Шекеринска беа во посета на касарната во Штип. Исто така тој имаше кратка работна средба со министерката за одбрана, Радмила Шекеринска.