Доделување ваучери на дежурните служби

Градоначалникот на Општина Штип, Д-р Сашко Николов додели ваучери на дежурните служби по повод нивната заложба и неуморна работа во изминатата 2020 година. Градоначалникот им посака среќни новогодишни и божиќни празници, успешна работа и во новата 2021 година.