Доделување на награди и признанија по повод 19 декември – Денот на градот

Денеска во организација на Општина Штип, доделени се наградите и признанијата за 19 декември – Денот на градот. Поради протоколите пропишани од Комисијата за заразни болести, оваа година свеченоста се одржа во кабинетот на градоначалникот. Добитници на наградите оваа година се: –      Мирко Наџаков – Фудбалер и педагог со своја богата спортска кариера. –      Кирил Барбареев –…