Потпишување договор за изградба на трибина на градски стадион

Денеска, В.Д. Градоначалникот на Општина Штип, Јане Миланов оствари средба со претседателот на ФФМ, Муарем Сејдини во својот кабинет и потпишаа договор за изградба на западната трибина на градскиот стадион во Штип. Договорот ги содржи меѓусебните права и обврски помеѓу договорените страни, односно ФФМ и Општина Штип. В.Д. Градоначалникот, Миланов истакна дека му е огромна…