Готови проекти за секундарна гасификациона мрежа

Општина Штип денеска доби готови проекти за изработка на секундарна гасификациона мрежа. В.Д. Градоначалникот на Општина Штип, Јане Миланов заедно со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски дадоа изјави за медиуми во врска со постапката која следува за проектот гасификација. „Станува збор за три проекти, основен, идеен и инфраструктурен проект и со ова сме…