Одржана првата прес конференција за „Макфест“ 2020

Денес во Штип се одржа првата прес конференција по повод фестивалот на музика „Макфест 2020“. Прес конференцијата, во име на организаторот, Општина Штип, ја отвори заменик градоначалникот Јане Миланов, кој ги претстави спецификите на годинашниов „Макфест“: – „Макфест“ е бренд кој остави во наследство над 1000 композиции и воедно останува најголем промотор на музика  уште од…