Online состанок со амбасадорката на САД во РСМ, Н.Е Кејт Брнс

Градоначалникот Благој Бочварски одржа состанок со Н.Е. Кејт Брнс, амбасадорката на САД  во Република Северна Македонија за моменталната состојба со Ковид 19 и предизвиците кои се исправени пред нас во однос на справувањето со овој вирус. Градоначалникот  ја информираше амбасадорката за сите превземени мерки на локално ниво и нашите очекувања за идниот период. Само заедно…