Oнлајн состанок со претставници од Гласен Текстилец и Хелсиншки комитет

Денес градоначалникот одржа онлајн состанок со Кристина Ампева од Гласен Текстилец, Игор Јадровски од Хелсиншкиот комитет за човекови права, и Симона М. Живкова – локална координаторка на проектот на Хелсиншки комитет за човекови права. Тема на состанокот беше борбата со Ковид-19, за меѓуинституционалната соработка која ја имаме помеѓу Општинскиот и Централниот кризен штаб, но и…