Писмена реакција на ОК ВМРО-ДПМНЕ

Навистина ни е жал затоа што ВМРО-ДПМНЕ е против замената на стариот систем за греење на дрва, во клонот „Пчелка“ од детската градинка „Вера Циривири Трена“ кој е налик на системите за греење од 19 век и прави загадување на животната средина. Неаргументираните изјави и соопштенија од ВМРО-ДПМНЕ, партија којашто кога беше власт, една шајка…