Дома Здруженија на граѓани и фондации Здруженија на граѓани и фондации 3


21. Име на здружение на граѓани и фондации: Здружение на Ромите ,,Черења” Штип.

Област на делување: Култура, образование, здравство, човекови права, социјала, екологија.

Седиште: ул. Радански рат бр.202, Штип

Лице за контакт: Енисе Демирова 072/205-3-63622. Име на здружение на граѓани и фондации: Младинската Организација ВОДА плус - Штип.

Област на делување: Создавање  на здрава, свесна и креативна младина преку поддршка, насочување и нивна едукација.

Седиште: Цветан Димов бр.86, Штип;

Лице за контакт: Кире Андонов 071/351-62423. Име на здружение на граѓани и фондации: Центар за развој на деца и млади ЖИВОТНО ДВИЖЕЊЕ - Штип

Област на делување: Работа со деца и млади

Седиште: ул. Пролетерска бр.14, Штип

Лице за контакт: Марија Мицова 071/367-679

Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


24. Име на здружение на граѓани и фондации: Клуб за Гимнастички спортови ПАРТИЗАН- Штип

Област на делување: Спортска Гимнастика, Корективна Гимнастика, Фитнес, Акциони планови за развој на здравствено - физичко воспитание кај деца од 3-18 години

Седиште: ул. Ген.Михајло Апостолски бб Штип, Спортска сала на Де-Ки Компани

Лице за контакт: Проф. Методи Петров, 078-356-400


 

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Декември 2019
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize