Дома Урбанизам, градежништво и ЗЖС Издавање на извод од урбанистички план
Издавање на извод од урбанистички план

– Центар за услуги на граѓаните, шалтер бр. 4

Извод од урбанистичи план покажува што е предвидено за изградба на одредената локација и е основа за изработка на идеен проект. За издавање на Извод од урбанистички план се поднесува:

-        Барање (готов образец, се добива во општината)

Прилози кон барањето се:

  1. Копија од катастарски план (се добива од Државниот завод за геодетски работи-катастар кој се наоѓа во општинската зграда на приземјето десно од влезот во зградата)
  2. Уплатница за уплатени административни такси во висина од 550 ден.

Рокот за издавање на Извод од урбнистички план е 5 дена по приемот на комплетната документација .

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Мај 2019
П В С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize