Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Дома Урбанизам, градежништво и ЗЖС Проектна програма за изработка на УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН, СО НАМЕНА Е1.13, КО Криви дол
Проектна програма за изработка на УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН, СО НАМЕНА Е1.13, КО Криви дол
Четврток, 25 Ноември 2021 14:46

Врз основа на член 62 од Законот за урбанистчко планирање (Сл.Весник на РМ бр.32 /2020) изработена е Проектна програма за изработка на УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН, СО НАМЕНА Е1.13 - ПОВРШИНСКИ СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ НА К.П. 79/3, К.П. 79/4, К.П. 154, К.П. 153, К.П. 152/3, К.П. 152/1, К.П. 151/1 И К.П. 151/2 - К.О. КРИВИ ДОЛ, ОПШТИНА ШТИП.

Површината која ја опфаќа опишаната граница изнесува 98201,08м2. Проектната документација треба да се изработи во размер М=1:1000. Моќноста на фотоволтаичната централа ќе биде до 9,5МW.

 

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Декември 2021
П В С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize