Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Дома Урбанизам, градежништво и ЗЖС Предлог планска програма - УП за с. Три чешми
Предлог планска програма - УП за с. Три чешми
Среда, 24 Ноември 2021 11:37

 

Врз основа на член 21 од Законот за урбанистичко планирање (Сл.Весник на РМ бр.32 од Септември 2020год) изработена е ПРЕДЛОГ ПЛАНСКА ПРОГРАМА за изработка на ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА СЕЛО ТРИ ЧЕШМИ, КО ТРИ ЧЕШМИ, ОПШТИНА ШТИП /разработка на блок 4/

 

Планскиот опфат за изработка на планската документација е прикажан на графичките прилози кои се во прилог на планската програма и е формиран по граници на катастерски парцели, осовина на железничка пруга и осовина на локален пат за "Ежово поле" или поконкретно : - од север опфатот е дефиниран по КП 45/13 и КП 45/4 - од исток опфатот е дефиниран по осовина на железничка пруга - од југ опфатот е дефиниран по КП 364/2, КП 100/3, КП 100/4, КП 265/1, КП 595/2, КП 261 КП 260, КП 259, КП 258, КП 251/1, КП 244, КП 243, КП 242, КП 367, КП 368 - од запад опфатот е дефиниран по КП 167/2, КП 166, КП 165/1 КП 162, КП 159, КП 158, КП 157, КП 150, продолжува по западна граница на КП 418/1, КП 407 и КП 406 го пресекува Магистралниот пат М6 Регионалниот пат 526, и породолжува по осовина на локален пат " Ежово поле" се до почетна точка на КП 45/13. 

 

    Површината која ја опфаќа опишаната граница на прелиминарниот плански опфат изнесува 65,71 ха 

 

    Планската документација треба да се изработи во размер М=1:1000 

 

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Декември 2021
П В С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize