Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Дома Урбанизам, градежништво и ЗЖС Јавен увид за УП Доброшани
Јавен увид за УП Доброшани
Понеделник, 19 Јули 2021 13:48

СООПШТЕНИЕ
За организирање на јавен увид на изработен Урбанистички Проект вон опфат на Урбанистички План за формирање на градежни парцели со класа на намена Е1.13 - Површински соларни и фотоволтаични електрани, на КП 248/3, КО Доброшани, Општина Штип

DobrashaniИзработката на Урбанистички Проект вон опфат на Урбанистички План за формирање на градежни парцели со класа на намена Е1.13 - Површински соларни и фотоволтаични електрани, на КП 248/3, КО Доброшани, Општина Штип ќе се одвива во рамките на границата на катастарската парцела односно границата на проектниот опфат се поклопува со границата на катастарската парцела бр 248/3, КО Доброшани, Општина Штип.

Граници на проектниот опфат се:

- на север граница со КП 254, КП256, КП246 - на исток КП 246
- на југ КП 267, КП 326, КП 416
- запад КП 248/2

Површината која ја опфаќа опишаната граница изнесува 34 832.69 м2
Планската документација треба да се изработи во размер М=1:1000
Јавниот увид на Урбанистички Проект вон опфат на Урбанистички План за формирање на градежни парцели со класа на намена Е1.13 - Површински соларни и фотоволтаични електрани, на КП 248/3, КО Доброшани, Општина Штип ќе се спроведе со објава на урбанистичкиот проект на официјалната web страна на Општина Штип: [URLs are not allowed in the free version of Filemail.com]
Јавната увид ќе трае 15 дена од денот на објавувањето на Соопштението , започнувајки од 18.07.2021 год. до 01.08.2021 год


 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Септември 2021
П В С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize