Дома Урбанизам, градежништво и ЗЖС Јавна расправа по Студија за влијание врз животната средина за проект „Воспоставување систем за интегрирано управување со отпад во Источен и Североисточен регион“
Јавна расправа по Студија за влијание врз животната средина за проект „Воспоставување систем за интегрирано управување со отпад во Источен и Североисточен регион“
Понеделник, 05 Јуни 2017 10:37

Министерството за животна средина и просторно планирање ја информира заинтересираната јавност дека јавните расправи по Студијата за влијание врз животната средина за проект „Воспоставување систем за интегрирано управување со отпад во Источен и Североисточен регион“ ќе се одржат на:

  • 6 јуни 2017 година (вторник), во Голема сала на Општина Свети Николе во Свети Николе со почеток во 11.00 часот;
  • 9 јуни 2017 година (петок), во Сала на Совет на Општина Кочани во Кочани со почеток во 11.30 часот;
  • 12 јуни 2017 година (понеделник), во салата „Бизнис Инкубатор“ во Берово со почрток во 12.00 часот;
  • 15 јуни 2017 година (четврток), во сала на Совет на Општина Куманово, поранешен комитет 1. спрат, во Куманово со почеток во 11.00 часот.
 

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

prijavi-problem-5

Календар

Јануари 2018
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize