Дома Урбанизам, градежништво и ЗЖС Уплатница за ЕЛАБОРАТИ за заштита на животната средина
Уплатница за ЕЛАБОРАТИ за заштита на животната средина
  • Назив и седиште на примачот: Општина Штип
  • Банка на примач: НБРМ
  • Трансакциска сметка: 100000000063095
  • Износ: 600 МКД
  • Уплатна сметка: 840 174 06691
  • Приходна шифра и програма: 718127 00
  • Цел на дознака: Надомест за Елаборат  за оцена на влијанието на проект врз животната средина
 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Мај 2019
П В С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize