Дома Совет Тела
Тела на Советот на Општина Штип
Совет за јавно здравје на општина Штип

Со одлука на Советот на Општина Штип е формира Совет за јавно здравје на Општина Штип, кој ги проучува прашањата и политиките во областа на јавното здравје, изготвува мислења, дава иницијативи или предлози до органите на општината.

За членови на Советот за јавно здравје на Општина Штип, се именуваат:

 • -          д-р Влатко Миташев, специјалист оториноларинголог,
 • -          д-р Билјана Ефтимова, специјалист анестезиолог,
 • -          д-р Гого Велков, специјализант на пластична хирургија,
 • -          д-р Дејан Ивановски, стоматолог,
 • -          д-р Зоран Живков, специјалист по социјална медицина. 

Претседателот на Советот за јавно здравје на Општина Штип го избираат членовите на Советот од своите редови.

 
Kомисија за финансирање, буџет и ЛЕР

претседател:

 • Данче Николовска Вратеовска

членови:

 • Маре Данкова
 • Бојан Кереместевски
 • Јане Миланов
 • Марија Костова
 
Комисија за урбанизам, комунални дејности и заштита на животна средина

претседател:

 • Димитар Љуботенски

членови:

 • Борче Коцев
 • Бојан Кереместевски
 • Мики Тодоров
 • Ленче Рунтева
 
Комисија за култура

претседател

 • Снежана Мирасчиева

 членови

 • Трајче Бурев
 • Данче Николовска Вратеовска
 • Македонка Николовска
 • Марија Костова
 
Комисија за образование

претседател

 • Снежана Мирасчиева

 членови

 • Димитар Љуботенски
 • Данче Николовска Вратеовска
 • Јане Миланов
 • Зоран Костовски
 
Комисија за социјални работи и здравство

претседател:

 • Зоран Костовски

 членови:

 • Александар Стојановски
 • Марина Гацова
 • Енисе Демирова
 • Снежана Мирасчиева
 
Комисија за спорт

претседател:

 • Борче Коцев

членови:

 • Иван Јорданов
 • Димитар Љуботенски
 • Мики Тодоров
 • Јордан Атанасов
 
Комисија за статут и прописи

претседател:

 • Нако Наков

 членови:

 • Борче Коцев
 • Димитар Љуботенски
 • Александар Стојановски
 • Бобан Спиров
 
Комисија за мандатни прашања, избор и именувања

претседател:

 •          Влатко Миташев

членови:

 •          Борче Коцев
 •          Димитар Љуботенски
 •          Јане Миланов
 •          Ленче Рунтева
 
Комисија за еднакви можности

претседател:

 • Македонка Николовска

 членови:

 • Јордан Атанасов
 • Данче Николовска Вратеовска
 • Трајче Бурев
 • Енисе Демирова
 
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>

Страница 1 од 2

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

prijavi-problem-5

Календар

Октомври 2017
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize