Дома Совет Состав
Состав на Советот на Општина Штип

Членови на Советот на Општина Штип

 

Име и презиме

Телефонски

број

Е-mail адреса

Политичка

Партија/ коалиција

1

Ален Ѓеоргиев

070/271-977

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ /Коалиција

2

Сашко   Николов

078/380-780

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ /Коалиција

3

Маријана Рогожарска Поповска

078/863-888

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ /Коалиција

4

Јордан Атанасов

078/482-076

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ /Коалиција

5

Јане Миланов

078/472-601

jane_ Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ /Коалиција

6

Даница Рамбабова

071/270-085

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ /Коалиција

7

Милчо Смиљанов

070/210-446

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ /Коалиција

8

Слободанка Момчилова

078/688-677

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ /Коалиција

9

Сашо Ѓоргиев

078/398-314

 

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ /Коалиција

10

Верка   Деспотова

075/476-517

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ /Коалиција

11

Иванчо Бојаџиски

308-291

078/393-730

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ /Коалиција

 

12

Елмир Мандак

070/230-400

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ">е Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ /Коалиција

13

Иван Јорданов

078/472-687

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ /Коалиција

14

Ѓорги Велков

078/367-003

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ /Коалиција

15

Весна Ничева

078/473-927

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ /Коалиција

16

Филип Мајсторски

078/590-599

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ /Коалиција

17

Љубе Здравков

070/210-186

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ /Коалиција

18

Бети Тасевска

070/848-799

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ /Коалиција

19

Трајче Бурев

070/336-603

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ /Коалиција

20

Тоше Тулиев

072/482-078

 

ВМРО-ДПМНЕ /Коалиција

21

Христина Серафимовска

075/499-797

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ /Коалиција

22

Билјана Ефтимова

078/322-587

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ /Коалиција

23

Горан Карашов

072/230-815

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ /Коалиција

 


Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

prijavi-problem-5

Календар

Ноември 2017
П В С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize