Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Дома Соопштенија
Соопштенија
Известување за прскање против комарци
Четврток, 10 Јуни 2021 11:20

На ден 11.06.2021 год. (Петок-наутро) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето ќе се врши во периодот од 01 до 07 часот наутро, со апаратура за УЛВ ладно запрашување.

Повеќе...
 
Известување за прскање против комарци
Среда, 26 Мај 2021 09:49

opstina-stip-zgrada-3На ден 25.05.2021 год. (Вторник-наутро) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето ќе се врши во периодот од 01 до 07 часот наутро, со апаратура за УЛВ ладно запрашување.

Повеќе...
 
Известувагье за превентивна дератизација против глодари (стаорци)
Понеделник, 17 Мај 2021 13:45

opstina-stip-zgrada-3Заради заштита на населението од заразни болести предизвикани од глодари (стаорци), Општина Штип на ден 18.05.2021 год. (Вторник) ке спроведе превентивна дератизација на канализационите шахти на територијата на општина Штип преку овластена фирма, со цел уништување на глодарите (стаорците). Дератизацијата ке се врши во периодот од 18:00 до 23:30 часот.

Повеќе...
 
Спроведување на тереистичка дезинсекција
Понеделник, 10 Мај 2021 15:45

opstina-stip-zgrada-3На ден 11.05.2021 год. (Вторник-наутро) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето ќе се врши во периодот од 01 до 07 часот наутро, со апаратура за УЈ1В ладно запрашување.

Повеќе...
 
Спроведува›ье на ларвицидна дезинсекција
Понеделник, 26 Април 2021 12:14

opstina-stip-zgrada-3На ден 26.04.2021 год. (Понеделник) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип iie спроведе ларвицидна дезинсекција со цел уништуваіъе на ларвите на комарците. Третирањето ќe се врши во периодот од 09 до 14 часот.

Повеќе...
 
Реакција на прес-конференција на ВМРО ДПМНЕ
Вторник, 13 Април 2021 14:21

opstina-stip-zgrada-3ВМРО ДПМНЕ не може да се помири со фактот дека Штип станува модерен град. Дека меѓу приоритети на градот е чиста околина, чист град, нешто што во време на владеењето на ВМРО ДПМНЕ, беше незамисливо.

Повеќе...
 
Известување за преземената акција за отстранување на гаражи
Петок, 09 Април 2021 09:44

opstina stip-zgrada-2Поради преземената акција од страна на Општина Штип за отстранување на сите неовластено поставени објекти (гаражи, голубарници, шупи и други слични објекти) на јавна површина, упатуваме апел до граѓаните на општината за навремено и целосно отстранување на овие објекти, доколку претходно се известени со опомена во рок од 15 дена од комунална инспекција при Општина Штип. 

Повеќе...
 
Акција за отстранување на хаварисани возила
Четврток, 04 Март 2021 15:01

HavarisaniVozila-02Секторот за инспекциски надзор на Општина Штип започна акција за отстранување на хаварисани и неисправни возила кои узурпираат јавна површина.

Повеќе...
 
Демант на прес-конференција на ВМРО ДПМНЕ
Среда, 17 Февруари 2021 15:54

opstina-stip-zgrada-3Неупатеноста, и безидејноста на ВМРО ДПМНЕ го достигна дното. Ако само помислите дека го допреле дното, тие одат уште подлабоко. 

Она што беше ветено од страна на општината за обезбедување на документација за гасификација е целосно реализирано односно обезбедена е целата планска документација врз чија основа треба да започне и реализацијата на овој значаен проект. 

Повеќе...
 
Започнување на акција за откривање и исклучување на нелегални приклучоци
Петок, 22 Јануари 2021 13:27

opstina-stip-zgrada-3Се известуваат сите граѓани дека  ЈП "Исар" започнува со акција на откривање и исклучување на нелегално приклучени корисници на водоводната мрежа.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 2 од 13

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Октомври 2021
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize