Дома Соопштенија Оцена на влијание врз животна средина за проектот – Изградба на насипна брана со придружни објекти „Отиња“ во општина Штип
Оцена на влијание врз животна средина за проектот – Изградба на насипна брана со придружни објекти „Отиња“ во општина Штип
Понеделник, 26 Август 2019 12:24

opstina zgrada-2 resizeВе информираме дека инвеститорот Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство, со седиште на улица „Аминта трети“ бр. 2, Скопје, ја достави Студијата за оцена на влијание врз животната средна за проектот – Изградба на насипна брана со придружни објекти „Отиња“ во општина Штип.

Студијата е достапна за увид на веб страната на Министерство за животна средина и просторно планитање www.moepp.gov.mk , во просториите на Сектор за комуникација со јавност на Министерството со седиште на улица „Кеј Димитар Влахов“ бр.4 секој работен ден од 08:30 часот до 16:30 часот и во просториите на Општина Штип.

Согласно член 91 став 1 од Законот за животна средина, Јавната расправа по Студијата за оцена на влијание врз животната средина за проектот – Изградба на насипна брана со придружни објекти „Отиња“ ќе се одржи на ден 27.08.2019 година (вторник) со почеток од 12:00 часот во сала на Совет на Општина Штип.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Јануари 2020
П В С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize