Дома Публикации
Општински публикации
Водич за „Пастрмалијада“
Вторник, 25 Септември 2012 08:28
vodic-za-pastrmalijada
 
Флаер за услугите кои ги нуди Општина Штип
Вторник, 01 Март 2011 14:49

Flaer_uslugi_strana-A_2011Flaer_uslugi_strana-B_2011

Општина Штип во интерес на граѓаните а со цел континуирано да ги задоволува нивните потреби и да ги информира за услугите кои ги пружа на граѓаните, изготви флаер за Центарот за услуги и информирање на граѓаните.

Во флаерот се содржани сите услуги кои општинските одделенија им ги пружат на граѓаните , бизнис секторот и здруженијата на граѓани. Флаерот е изготвен во рамките на нашата определба за постојано приближување до граѓаните преку нивно информирање  за  тоа за кои нивни потреби може да се обратат во општината. Општината исто така се залага за  поедноставување на процедурите при давање на општинските услуги. Поедноставувањето на процедурите се однесува на делот на скратување на административните процедури  преку брза испорака на услугата, професионалност, етичност, ефикасност и транспаретност во работењето.

Повеќе...
 
Бања Кежовица - флаер
Среда, 02 Декември 2009 13:09
banja kezovica-flaer1
Повеќе...
 


Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Јануари 2021
П В С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize