Дома Правно нормативни работи и поддршка на Советот Барање до територијалната противпожарна едница за испумпување вода со моторна пумпа
Барање до територијалната противпожарна едница за испумпување вода со моторна пумпа

Центар за услуги на граѓаните – шалтер бр. 1

За добивање на услугата потробно е да се достави:

  1. Барање(готов образец од општината) и
  2. Доказ за уплатена такса за услугата во висина од 1.200 денари за час.

Рок за извршување на услугата веднаш , во случај на вонредна состојба најдоцна во рок од 3 дена.

 

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Декември 2018
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize