Дома Правно нормативни работи и поддршка на Советот Барање до територијалната противпожарна едница за користење на противпожарно возило за носење вода
Барање до територијалната противпожарна едница за користење на противпожарно возило за носење вода

Центар за услуги на граѓаните – шалтер бр. 1

За добивање на услугата потробно е да се достави:

  1. Барање (готов образец од општината) и
  2. Доказ за уплатена такса за услугата во висина од:
    • до три километри  4. 000 денари,
    • до 10 километри  4. 500 денари,
    • до 15 километри 5.000 денари.

Рок за извршување на услугата веднаш , при вонредна состојба најдоцна во рок од 3 дена.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Август 2019
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize