Дома Правно нормативни работи и поддршка на Советот Барање до Советот за доделување на еднократна парична помош за штети од пожар
Барање до Советот за доделување на еднократна парична помош за штети од пожар

Центар за услуги на граѓаните – шалтер бр. 6

За добивање на парична помош за пожар потробно е да се достави

  1. Барање (готов образец од општината) со:
  2. Фотокопија од лична карта,
  3. Фотокопија од трансакциона сметка ,
  4. Потврда за работен однос,
  5. Записник од Полиција,
  6. Записник од ТППЕ.

Изготвеното Решение се доставува до барателот по пошта.

Рок за донесување на актот 60 денови по приемот на комплетната документација.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Август 2019
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize