Дома Правно нормативни работи и поддршка на Советот Барање до градоначалникот за доделување на еднократна парична помош за социјално загрозени семејства
Барање до градоначалникот за доделување на еднократна парична помош за социјално загрозени семејства

Центар за услуги на граѓаните – шалтер бр. 6

За добивање на парична помош за социјално загрозени семејства  потробно е да се достави

  1. Барање (готов образец од општината) со:
  2. Фотокопија од лична карта,
  3. Фотокопија од трансакциона сметка ,
  4. Потврда дека барателот е невработен,
  5. Извод на родените од целото семејство,
  6. Решение дека е корисник на социјална парична помош.

Изготвеното Решение се доставува до барателот по пошта.

Рок за донесување на актот 30 денови по приемот на комплетната документација.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Август 2019
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize