Дома Правно нормативни работи и поддршка на Советот Информирање на граѓаните за прашања од надлежност на Општината
Информирање на граѓаните за прашања од надлежност на Општината

Општински центар за услуги и информации

  1. Информирање на  граѓаните за прашања од надлежност на градоначалникот и Советот;
  2. Составување на  писмени поднесоци по барање на странките;
  3. Упатување на  странките до надлежните органи во кои можат да ги остварат своите права;
  4. Техничко-административни работи за потребите на припадниците на заедниците;
  5. Помош на претставниците на припадниците на заедниците во постапката за остварување на своите права.
 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Јули 2019
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize