Дома Огласи
Огласи
ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРОЈАВУВАЊЕ ИНТЕРЕС ЗА УЧЕСТВО ВО ИЗГРАДБА НА СРЦ СУИТЛАК ВО ШТИП
Понеделник, 11 Март 2019 15:59

               Во врска со член 15 од Статутот на Општината Штип, Градоначалникот на Општината Штип на ден 11.03.2019, објавува

 

ЈАВЕН ПОВИК

ЗА ПРОЈАВУВАЊЕ ИНТЕРЕС ЗА УЧЕСТВО ВО ИЗГРАДБА

НА СРЦ СУИТЛАК ВО ШТИП

 

               Во рамките на своите надлежности, Општината Штип се грижи за промовирање на спортот и рекреацијата на своите граѓани, во смисла на развојот на масовниот спорт и рекреативните активности со организирање на спортски приредби и манифестации, одржување и изградба на објекти за спорт и поддршка на спортските сојузи.

 

Повеќе...
 
Одлука по интерен оглас број 01/2019
Среда, 06 Февруари 2019 16:17

 


kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Март 2019
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize