Дома Настани Работни активности во ООУ „Славејко Арсов“
Работни активности во ООУ „Славејко Арсов“
Понеделник, 30 Декември 2019 15:31

OUSlavejkooArsov-01градежните активности во основното училиште Славејко Арсов во населбата Баби. Во ова училиште се работи на изградба на ново игралиште за учениците, нови 11 смарт табли и дозавршување на затворениот премин од училиштето до спортската сала.

„Денеска се наоѓаме во основното училиште Славејко Арсов и какошто ја започнавме годината така и ја завршуваме, со градежни активности во основните и средните училиште.

Овде се работи на изградба на ново игралиште за учениците, целосно е затворен преминот од училиштето до спортската сала и набавени се 11 смарт табли за потребите на училиштето и учениците. Се работи за инвестиција од 1,7 милиони денари.

Сакам да честитам на директорот и на раководниот тим на ова училиште за напорната работа, за подобрување на условите за настава,“ истакна градоначалникот Бочварски.

Општина Штип инвестира во подобрување на образовниот процес и резултатите се видливи за наставниот кадар и за учениците во сите образовни институции во градот.

OUSlavejkooArsov-02

OUSlavejkooArsov-03

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Јуни 2020
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize