Дома Настани Оддржана седница на Комисија за урбанизам
Оддржана седница на Комисија за урбанизам
Вторник, 07 Март 2017 12:40

komisija-urbanizam resizeВчера се оддржа 63.тата седница на Комисијата за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина.

Усвоени се полугодишен извештај за работењето на ЈП ,,Стипион 2011” – Штип со финансиски показатели по програмата за уредување на градежно земјиште на подрачјето на Општина Штип за 2016 година, Полугодишен извештај за работењето на ЈП „Стипион 2011” – Штип со финансиски показатели по програмата за одржување на локалните патишта и улици за 2016 година и Полугодишен извештај за работењето на ЈП „Стипион 2011” – Штип со финансиски показатели по програмата за одржување на локалните патишта и улици во зимски услови за 2016 година како и Полугодишен извештај за работењето на ЈП „Стипион 2011” – Штип со финансиски показатели по програмата за користење на јавниот простор за паркирање за 2016 година.

Исто така советниците го усвоија Извештајот за работењето на ЈП „Стипион 2011” – Штип по програмата за уредување на градежно земјиште со финансиски показатели за 2016 година, Извештај за работењето на ЈП „Стипион 2011” – Штип по програмата за одржување на локалните патишта и улици со финансиски показатели за 2016 година, Извештај за работењето на ЈП „Стипион 2011” – Штип по програмата за користење на јавниот простор за паркирање со финансиски показатели за 2016 година, Годишна сметка на ЈП „Стипион 2011” – Штип за 2016 година и Полугодишен извештај на ЈП ,,Исар” – Штип со финансиски показатели од 01.07.2016 до 31.12.2016 година.

Исто така усвоени се Полугодишен извештај на ЈП ,,Исар” – Штип по програма за одржување на јавната чистота за период од 01.07.2016 до 31.12.2016 година, Годишен извештај на ЈП,,Исар” – Штип од 01.01.2017 до 31.12.2016 година, Годишен извештај на ЈП,,Исар” – Штип по програма за одржување на јавната чистота за период од 01.01.2017 до 31.12.2016 година, Годишен извештај за работењето на комуналната инспекција за период од 01.01.2017 до 31.12.2016 година и Извештај за работењето на инспекцијата за животна средина за период од 01.01.2017 до 31.12.2016 година.

Советниците ги усвоија и Извештај за работењето на овластениот инспектор за патен сообраќај за период од 01.01.2017 до 31.12.2016 година.

 

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

prijavi-problem-5

Календар

Декември 2017
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize