Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Стратегии
Стратегија за меѓуетничка интеграција 2021 - 2026
Среда, 03 Ноември 2021 14:39

 
Програма за енергетска ефикасност 2021 - 2023
Петок, 12 Март 2021 14:10

 
Стратегија за ЛЕР (2019 - 2024)
Четврток, 15 Август 2019 15:31

Почитувани граѓани на Општина Штип,

Општината изработи работна верзија на Стратегија за локален економски развој на Општина Штип, за програмскиот период 2019-2024. Со цел предложениот стратешки документ да е во корелација со вашите потреби, Ве молиме да го погледнете и да дадете предлози, сугестии или мислења за дополнување на истиот.

Повеќе...
 


Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Декември 2021
П В С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize