Дома Комунални дејности Одобрение за ослободување од комунална такса за јавно осветлување
Одобрение за ослободување од комунална такса за јавно осветлување

Центар за услуги на граѓаните – шалтер бр. 2

За добивање на одобрение  потробно е да се достави:

Барање (готов образец од општината)

Кон барањето се приложуваат и:

  1. Доказ за сопственост над објектот за кој се бара осободување, фотокопија од имотен лист, договор за подарок,купопродажен договор,
  2. Доказ за уплатени 50 денари на име административни такси.

Рокот за донесување на актот е 5 дена по приемот на комплетната документација .

 

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Декември 2018
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize