Дома Комунални дејности Одобрение за раскопување на јавни сообраќајни површини
Одобрение за раскопување на јавни сообраќајни површини

Центар за услуги на граѓаните – шалтер бр. 2

За добивање на одобрение  потробно е да се достави:

Барање (готов образец од општината)

Кон барањето се приложуваат и:

  1. Скица за обележана локација (место) каде ќе се врши раскопувањето во 4 примероци,
  2. Опис на локацијата каде се бара раскопувањето и вид на работата што ќе се врши,
  3. Доказ за депонирани средства за покривање на трошоците за доведување на јавните површини во првобитната сосотојба,
  4. Доказ за уплатени 300 денари на име административни такси.

Рокот за донесување на актот е 15 дена по приемот на комплетната документација.

 

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Декември 2018
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize