Дома Комунални дејности Решение за определување на местата на кои може да се постави опрема за рекламирање
Решение за определување на местата на кои може да се постави опрема за рекламирање

Центар за услуги на граѓаните – шалтер бр. 2

За добивање на решение  потробно е да се достави:

Барање (готов образец од општината)

Кон барањето се приложуваат и:

  1. Извод од регистарот на дејноста,
  2. Скица со обележна локација на просторот што се бара за користење,
  3. Доказ за платен надоместок за јавна површина,
  4. Доказ за уплатени 300 денари на име административни такси.

Рокот за донесување на актот е 7 дена по приемот на комплетната документација.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Август 2019
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize