Дома Комунални дејности Одобрение за користење простор за изложување предмети и приредување приредби
Одобрение за користење простор за изложување предмети и приредување приредби

Центар за услуги на граѓаните – шалтер бр. 2

За добивање на одобрение  потробно е да се достави:

Барање(готов образец од општината)

Кон барањето се приложуваат и:

  1. Извод од регистарот на дејноста,
  2. Скица со обележна локација на просторот што се бара за користење,
  3. Доказ за платен надоместок за јавна површина,
  4. Доказ за уплатени 300 денари на име административни такси.

Рокот за донесување на актот е 7 дена по приемот на комплетната документација.

 

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Декември 2018
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize