Дома Комунални дејности Одобрение за користење јавни површини за продажба на ситни производи за исхрана
Одобрение за користење јавни површини за продажба на ситни производи за исхрана

Центар за услуги на граѓаните – шалтер бр. 2

За добивање на одобрение  потробно е да се достави:

Барање (готов образец од општината)

Кон барањето се приложуваат и:

  1. Доказ за платен надоместок,
  2. Доказ за регистрирана дејност,
  3. Доказ за уплатени 300 денари на име административни такси.

Рокот за донесување на актот е 7 дена.

 

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Декември 2018
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize