Дома Комунални дејности Дозвола за определена линија за вршење на општински линиски превоз на патници
Дозвола за определена линија за вршење на општински линиски превоз на патници

Центар за услуги на граѓаните – шалтер бр. 2

За добивање на дозвола  потребно е да се достави:

Барање (готов образец од општината)

Кон барањето се приложуваат и:

  1. Копија од лиценца за општински линиски превоз на патници,
  2. Извод од лиценцата за возилата во зависност од бројот на возилата,
  3. Доказ за уплатена  административна такса во висина од 650 денари.

Рокот за донесување на актот е 30 дена по приемот на комплетната документација.

 

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Декември 2018
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize