Дома
Општина Штип | Municipality of Stip
Календар на настани Печати EMAIL help
Види по година Види по месец Види по недела Види денес Барај Скокни на месец
Деветнаесета седница на Комисијата за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина
Среда 13 Февруари 2019, 10:00
од Веб администраторHits : 371

 

Д н е в е н р е д


1. Предлог-одлука за одобрување финансиски средства за учество на општина Штип во реализацијата на проектот„Изградба на локален пат до село Степанци“
2. Предлог-одлука за одобрување финансиски средства за учество на општина Штип во реализацијата на проектот„Изградба на дел од локален пат Штип-с.Кошево-с.Почивало“.
3. Предлог- одлука за долгорочно задолжување на Општина Штип
4. Предлог-одлука за измена и дополнување на одлуката за определување населени места од Општина Штип каде нема јавно осветлување.
5. Предлог – одлука за утврдување на потребата од донесување на урбнистичко-планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 606/1 за КО Штип-1 со намената на бесправно изградените објекти
6. Предлог – одлука за утврдување на потребата од донесување на урбнистичко-планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 1664/1 за КО Штип-2 КП 1664/2 за КО Штип-2 КП 1664/3 за КО Штип-2 КП 1664/4 за КО Штип-2 со намената на бесправно изградените објекти
7. Предлог-програма за измена на програмата за изработка на урбанистички планови на територијата на Општина Штип за 2019 година.
8. Предлог годишна програма за рабта на Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата на општина штип за 2019 година.

9. Квартален извештај за работењето на ЈП„Стипион 2011“ Штип со финансиски показатели за период од 01.10.2018-31.12.2018 по програма за уредување на градежно земјиште на подрачјето на општина Штип.
10. Квартален извештај за работењето на ЈП„Стипион 2011“ Штип со финансиски показатели за период од 01.10.2018-31.12.2018 по програма за одржување на локални патишта и улици.
11. Квартален извештај за работењето на ЈП„Стипион 2011“ Штип со финансиски показатели за период од 01.10.2018-31.12.2018 по програма за одржување на локални патишта и улици во зимски услови.
12. Квартален извештај за работењето на ЈП „Стипион 2011“ Штип со финансиски показатели за период од 01.10.2018-31.12.2018 по програма за користење на јавниот простор за паркирање.
13. Квартален извештај за работењето на ЈП„Исар“ за период 01.10.2018-31.12.2018 година.
14. Квартален извештај на ЈП„Исар“ Штип за оджување на јавната чистота за период 01.10.2018 - 31.12.2018 година.
15. Полугодишен извештај за работењето на ЈП„Исар“ за период 01.07.2018-31.12.2018 година.
16. Полугодишен извештај за одржување на јавната чистота за период 01.07.2018 - 31.12.2018 година.
17. Годишен извештај за работењето на ЈП„Исар“ за период 01.01.2018 -31.12.2018 година.
18. Годишен извештај за одржување на јавната чистота за период 01.01.2018 -31.12.2018 година.

Назад

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Октомври 2019
П В С Ч П С Н
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize