Дома
Општина Штип | Municipality of Stip
Календар на настани Печати EMAIL help
Види по година Види по месец Види по недела Види денес Барај Скокни на месец
Осумнаесетта седница на Комисијата за Статут и прописи
Среда 13 Февруари 2019, 12:30
од Веб администраторHits : 437

 

Д н е в е н р е д


1. Полугодишен извештај за безбедносната состојба на подрачјето на Полициска станица-Штип во текот на второто полугодие на 2018 година.
2. Предлог-Методологија за доделување на финансиска поддршка на проекти на здруженија и фондации од буџетот на Општина Штип.
3. Предлог-Одлука за измена и дополнување на Одлуката за определување населени места во Општина Штип каде нема јавно осветлување.
4. Предлог-Одлука за долгорочно задолжување на Општина Штип.
5. Предлог-Одлука за одобрување на финансиски средства за учество на Општина Штип во реализација на проектот „Изградба на дел од локален пат Штип-с.Кошево-с.Почивало“.
6. Предлог-Одлука за одобрување на финансиски средства за учество на Општина Штип во реализација на проектот „Изградба на дел од локален пат до село Степанци“.
7. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 606/1 за КО Штип 1 со намената на бесправно изгрaдените објекти.
8. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 1664/1 за КО Штип 2, КП 1664/2 за КО Штип 2, КП 1664/3 за КО Штип 2 и КП 1664/4 КО Штип 2 со намената на бесправно изгрaдените објекти.
9. Барање за месечен надомест како надомест за учество и работа на седниците на Училишниот одбор на СОУ „Јане Сандански“-Штип.

Назад

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Ноември 2019
П В С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize