Дома
Општина Штип | Municipality of Stip
Календар на настани Печати EMAIL help
Види по година Види по месец Види по недела Види денес Барај Скокни на месец
Петнаесета седница на Комисија за спорт
Среда 13 Февруари 2019, 09:00
од Веб администраторHits : 390

 

Д н е в е н р е д


1. Извештај ја зачинот на издавање и користење на спортските сали при основните и средни училишта во Општина Штип и собраните средства од извршена уплата на име надоместок за користење на спортските сали за 2018 година.
2. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во ООУ„Димитар Влахов “Штип
3. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во ООУ„Гоце Делчев “Штип
4. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во ООУ„Тошо Арсов “Штип
5. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во ООУ„Ванчо Прке “Штип
6. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во СОУ„Јане Сандански “Штип
7. Извештај за реализација на активностите по програмата за спорт на Општина Штип за 2018 година.
8. Барање средства за годишна членарина и регистрација на натпреварувачи од КК„АСТИБО“ Штип.
9. Барање за доделување финансиски средства за котизација од ППК„Шампион фа 2012“ Штип.

Назад

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Октомври 2019
П В С Ч П С Н
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize