Дома
Општина Штип | Municipality of Stip
Календар на настани Печати EMAIL help
Види по година Види по месец Види по недела Види денес Барај Скокни на месец
Дваесет и втора седница на Комисија за финансирање, буџет и локален економски развој
Среда 13 Февруари 2019, 11:00
од Веб администраторHits : 417

 

Д н е в е н р е д


1. Предлог-одлука за одобрување финансиски средства за учество на Општина Штип во реализацијата на проектот „Изградба на локален пат до село Степанци“.
2. Предлог-одлука за одобрување финансиски средства за учество на општина Штип во реализацијата на проектот„Изградба на дел од локален пат Штип-с.Кошево-с.Почивало“.
3. Предлог- одлука за долгорочно задолжување на Општина Штип
4. Предлог-програма за измена на програмата за изработка на урбанистички планови на територијата на Општина Штип за 2019 година.
5. Квартален извештај за периодот 01.01.2018 до 31.12.2018 година за Буџетот на Општина Штип во 2018 година.
6. Извештај за реализација на програма за работа на одделението за локален економски развој за 2018 година.
7. Предлог-методологија за доделување на финансиска подршка на проекти за здруженија и фондации од буџетот на Општина Штип.
8. Квартален извештај за работењето на ЈП„Стипион 2011“ Штип со финансиски показатели за период од 01.10.2018-31.12.2018 по програма за уредување на градежно земјиште на подрачјето на Општина Штип.
9. Квартален извештај за работењето на ЈП„Стипион 2011“ Штип со финансиски показатели за период од 01.10.2018-31.12.2018 по програма за одржување на локални патишта и улици.

10. Квартален извештај за работењето на ЈП „Стипион 2011“ Штип со финансиски показатели за период од 01.10.2018-31.12.2018 по програма за користење на јавниот простор за паркирање.
11. Квартален извештај за работењето на ЈП„Исар“ за период 01.10.2018-31.12.2018 година
12. Квартален извештај на ЈП„Исар“ Штип за оджување на јавната чистота за период 01.10.2018 - 31.12.2018 година
13. Полугодишен извештај за работењето на ЈП„Исар“ за период 01.07.2018-31.12.2018 година.
14. Полугодишен извештај за одржување на јавната чистота за период 01.07.2018 - 31.12.2018 година.
15. Годишен извештај за работењето на ЈП„Исар“ за период 01.01.2018 -31.12.2018 година.
16. Годишен извештај за одржување на јавната чистота за период 01.01.2018 -31.12.2018 година.
17. Извештај ја зачинот на издавање и користење на спортските сали при основните и средни училишта во Општина Штип и собраните средства од извршена уплата на име надоместок за користење на спортските сали за 2018 година.
18. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во ООУ„Димитар Влахов “Штип
19. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во ООУ„Гоце Делчев “Штип
20. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во ООУ„Тошо Арсов “Штип
21. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во ООУ„Ванчо Прке “Штип
22. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во СОУ„Јане Сандански “Штип
23. Извештај за реализација на активностите по програмата за спорт на Општина Штип за 2018 година.
24. Барање средства за годишна членарина и регистрација на натпреварувачи од КК„АСТИБО“ Штип.
25. Барање за доделување финансиски средства за котизација од ППК„Шампион фа 2012“ Штип.

Назад

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Ноември 2019
П В С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize