Дома
Општина Штип | Municipality of Stip
Календар на настани Печати EMAIL help
Види по година Види по месец Види по недела Види денес Барај Скокни на месец
Осумнаесета седница на Комисија за финансирање, буџет и локален економски развој
Четврток 20 Декември 2018, 09:00
од Веб администраторHits : 197

 

Д н е в е н р е д


1. Предлог – програма за активностите на општина Штип од областа на социјалната, детската и здравствената заштита за 2019 година.
2. Предлог-програма за спроведување на општите мерки за заштита на населението од заразни болести на територијата на Општина Штип за 2019 година.
3. Заеднички акционен план за роми за 2019 и 2020 година на Општинската работна група на Општина Штип и ромска акциона група на Општина Штип во рамки на програмата РОМАКТЕД од Советот на Европа.
4. Предлог-програма за активностите на општина Штип од областа на спортот за 2019 година
5. Предлог – програма за работа на совет на млади за 2019 година
6. Предлог-програма за одбележување на новогодишни и божиќни празници 2019 година
7. Предлог – програма за изработка на урбанистички планови на територијата на Општина Штип за 2019 година
8. Предлог – програма за уредување на градежно земјиште на подрачјето на општина Штип за 2019 година.
9. Предлог програма за располагање со градежно земјиште во сопственост на Република Македонија на подрачјето на Општина Штип за 2019 година
10. Предлог програма за поставување на урбана опрема на територијата на Општина Штип за 2019 година
11. Предлог-програма за локален економски развој за 2019 година
12. Предлог-Буџет на Општина Штип за 2019 година
13. Предлог одлука за извршување на буџетот на Општина штип за 2019 година
14. Буџетски календар за 2019 година
Совет на Општина Штип
Комисија за финансирање,буџет и локален економски развој
Број 08-7195/1
14.12.2018 година
Ш т и п
15. Предлог – одлука за утврдување на вредноста на бодот за платите на административните службеници за 2019 година.
16. Предлог-програма за работа на ОУК„Дом на млади“ Штип за 2019 година.
17. Предлог-програма за одржување на локални патишта и улици во Општина Штип за 2019 година
18. Предлог-програма за одржување на локални патишта и улици во Општина Штип за 2019/2020 година во зимски услови
19. Предлог-програма за користење на јавниот простор за паркирање на подрачјето на Општина Штип за 2019 година
20. Предлог-програма за работа на ЈП„Исар“ Штип за 2019 година.
21. Предлог – програма за одржување на јавната чистота во Општина Штип за 2019 година.
22. Предлог – програма на ФК„Брегалница 2008“ ад Штип за 2019 година.
23. Барање од Здружение на бранители Бедем-Исток за ослободување од комунални давачки.
24. Барање за финансиска подршка на програма на здружение на граѓани „Порака“ Штип
25. Барање еднократна парична помош од Фатиме Ибровиќ.

Назад

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Октомври 2019
П В С Ч П С Н
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize